Hoe deze site te gebruiken

 

In de Kaartenbibliotheek kunt u kaarten uit de verschillende thema's met elkaar combineren. Kies de kaarten die aansluiten bij uw energievraag en ontdek de eigenschappen en potenties van het gebied van uw keuze. U kunt handmatig een gebied kiezen, of een locatie ingeven in de locatiezoeker rechtsbovenin.

De kaarten worden automatisch over elkaar geplaatst, maar het is ook mogelijk om de kaarten naast elkaar in beeld te brengen, tot een maximum van vier vensters.
Hiervoor gebruikt u het symbool  in de legenda.

Door de kaarten naar believen over elkaar of naast elkaar te plaatsen en de zichtbaarheid (transparantie) aan te passen worden opvallende gebieden zichtbaar.

U kunt ten allen tijde kaarten toevoegen of verwijderen, vanuit de kaartenbibliotheek die onderin beeld zichtbaar blijft.

Bij een aantal kaarten is het mogelijk gedetailleerde informatie over de panden, wijk of buurt die in beeld is op te roepen. Dit doet u door eerst de  "i" knop in te drukken en daarna op een onderdeel van de kaart te klikken. Er verschijnt vervolgens een tabel of rapportage met details over het gebied.

Als u een kaartbeeld heeft gemaakt dat u wilt delen met anderen, dan is dit eenvoudig mogelijk via de knop "delen". U kunt uw kaarten hiermee delen via Facebook, Twitter, email of als bijlage.

De NEA blijft continu in ontwikkeling. Heeft u suggesties voor de NEA? Laat het ons weten.